Упаковка для м'яса

Компанія «Фрешпак Солюшенс» виробляє широкий спектр соекструзійних бар'єрних плівок для упаковки свіжого м'яса, м'ясних продуктів і ковбас.

Ці багатофункціональні плівки дозволяють надати упакованого продукту прекрасний зовнішній вигляд на полиці магазину, що підкреслює свіжість і безпеку товару, а також його якість.

 
 

Термозбіжні бар'єрні пакети

Термозбіжні пакети для пакування м'яса

Термозбіжні пакети ShrinkFRESH призначені для упаковки свіжого м'яса, м'яса з кісткою, м'ясних делікатесів і ковбас.

Упаковка в термоусадочні пакети є найбільш ефективним пакувальним рішенням, що дозволяє досягти тривалого терміну зберігання, а також чудового зовнішнього вигляду упаковуваного продукту.

Термозбіжні пакети - пакувальне рішення, яке ідеально підходить для продуктів з непостійними розмірами або формою.

Ми виробляємо пакети по сучасній 9-ти шарової технології, яка дозволяє комбінувати полімери з різними характеристиками для отримання високоякісного продукту.

докладніше про "термозбіжні пакети"

 
 

Бар'єрна термозбіжна флоу-пак плівка

Термозбіжна бар'єрна плівка для пакування м'яса

Термозбіжна бар'єрна плівка FlowFRESH призначена для вакуумного пакування сиру, свіжого м'яса, м'яса з кісткою, м'ясних делікатесів і ковбас.

Плівка переробляється на горизонтальному флоу-пак (HFFS) обладнанні, такому як ULMA Flow-Vac або ILAPAK Delta FloBag.

У порівнянні з термозбіжними пакетами використання термозбіжної бар'єрної плівки дозволяє автоматизувати процес упаковки і скоротити витрати.

Термозбіжна бар'єрна плівка виробляється за сучасною 9-ти шарової технології, яка дозволяє комбінувати полімери з різними характеристиками для отримання високоякісного продукту.

докладніше про "термозбіжну бар'єрну плівку"

Нижня плівка для термоформування

Термоформованна плівка для пакуванн м'яса

Термоформуєма нижня плівка FormFRESH призначена для упакування у вакуум або модифіковане газове середовище (МГС) свіжого м'яса, м'ясних виробів і ковбас.

Термоформуєма плівка використовується для упаковки методом form-fill-seal (FFS) на термоформери, вироблених компаніями Multivac, ULMA, CFS, Webomatic і ін.

Упаковка в термоформуєму плівку, за рахунок автоматизації процесу, дозволяє досягти максимальної продуктивності цеху упаковки.

Простий і надійний спосіб упаковки найбільш підходить для продуктів з однаковою формою та / або вагою упаковки.

Ми виробляємо нижні термоформуємі плівки методом соекструзії по сучасній 9-ти шарової технології.

докладніше про "термоформуєму нижню бар'єрну плівку"

 

Плівка для запаювання лотків

Плівка для запаювання лотків

Плівка для запаювання LidFRESH призначена для запаювання лотків і контейнерів з різних матеріалів, таких як APET, PVC, PS і PP.

Плівки виробляються шляхом соекструзії і / або ламінування.

Плівки LidFRESH можуть використовуватися як з готовими лотками, так і в комбінації з нижніми жорсткими плівками на лініях form-fill-seal (з лотками виробленими на лініях FFS).

докладніше про "Плівку для запаювання"

 
 

Вакуумні пакети

Вакуумні пакети для пакування м'яса

Вакуумні пакети VacuFRESH призначені для упаковки м'ясних виробів, риби, сиру, горіхів та інших продуктів.

Упаковка в вакуумні пакети - це самий простий і доступний спосіб упаковки в бар'єрні пакувальні матеріали для продовження терміну придатності продукту.

Пакети використовуються для упаковки продуктів під вакуумом і в модифіковане газове середовище (МГС).

Вакуумні пакети, вироблені шляхом сучасної 9-ти шарової екструзії, мають відмінну розкриваність при упаковці продукту, а також повна відсутність керлінгу.

докладніше про "Вакуумні пакети"

 
 

Пакети Cook-in-bag

Термозбіжні пакети для запікання м'яса

Пакети Cook-in-bag ідеально підходять для приготування (запікання) і подальшого зберігання таких продуктів, як запечене м'ясо, шинка і копчена курка.

Основні властивості:

  • бар'єрний шар EVOH;
  • високий глянець і блиск;
  • чудова стійкість на прокол;
  • високий коефіцієнт усадки, до 35%;
  • відмінний зварений шов, навіть при наявності в районі шва дрібних частинок продукту.